onsdag 29. februar 2012

"To rett en vrang"

Huff, nå er det lenge siden sist. Har vært en tur på Vestlandet og besøkt verdens beste familie og da flyr tiden gitt! Men med strikkedilla ble det jaggu tid til litt fornyelser på den fronten også :) Har lært meg å strikke superenkle babyvotter bla. og de var virkelig superenkle. Fant de hos http://smuleblogg.blogspot.com/p/strikkeoppskrifter.html som igjen har fått de fra Kaitlyn Wong fra Sassy Stitchess.










Samtidig har jeg lyst å vise noen utrolig fine bilder fra en bok jeg bestilte nå nylig; "To rett en vrang" av Linda Marveng. Det finnes mange fine bøker om strikking der ute, men denne falt jeg litt ekstra for. Bildene er både innbydende og delikate og jeg bare elsker ballerinainspirasjonen. Må prøve meg på noe fra den om ikke så lenge, må bare bli ferdig med alle de andre prosjektene først :p













* Marianne *

fredag 17. februar 2012

Nydelig inspirasjon


Dagene går med til mye tanker rundt bryllupet, og ute på en shoppingtur sist helg falt jeg over denne utrolig fine og inspirerende boken på Panduro, "Bryllup og fest". Den er skrevet av Katarina Ehn-Olsson og bildene er tatt av Mari Eriksson. Her finnes det utrolig mange fine bilder og ideer til både borddekking og kort, og mye av produktene som er brukt får man kjøpt på Panduro. Ingenting er bedre enn det! Det fine er også at her kan man finne inspirasjon til flere anledninger, ikke bare bryllup. Under ser dere et lite knippe med bilder fra boka.









Nå tror jeg også at jeg har klart å bestemme meg for kjole ;o)

Ha en strålende helg!


* Marianne *

fredag 10. februar 2012

Scrapping






* Marianne *

"Systua"


 Siden jeg ikke får lagt til flere innlegg på scrappesiden og "systua", legger jeg bildene her på forsiden og så havner de under ulike etiketter etterhvert : ) 





Hjemmestrikka


Den siste uken har jeg endelig fått gjort litt småting jeg har tenkt på en stund. Var i byen for et par uker siden og fant noen søte bokser med strikket "stoff" rundt, og tenkte at dette kunne jeg da fint få til selv :p Alt jeg trengte var en hermetikkboks og litt garn og resultatet ser dere her :o) (Her har jeg riktignok brukt en valnøttboks, men hva du bruker har jo egentlig ikke så mye å si)





I tillegg har jeg fått strikket et babysett med lue og skjerf. Settet er strikket i deilig babyull og luen dekker godt over ørene. Absolutt et favorittsett til minstemann hos oss :o) Hans er riktignok litt mindre jentete ;o)





Legger også inn et sett jeg strikket for en stund side :) 








* Marianne *

torsdag 9. februar 2012

Bildehyller



I trappeoppgangen til andre etasje har veggen stått tom en lang stund nå. Planen var lenge å ha en hel del bilder hengende der, men etter litt frem og tilbake har vi nå fått opp to hjemmesnekrede bildehyller. Heldig er jeg, som har en slik handy samboer! Det foreløpige resultatet ser dere her. Enda gjenstår det litt småjusteringer, som litt maling og lignende, men et inntrykk får dere. Om bildene kommer til å stå slik de gjør nå er jeg også litt usikker på.... Blir nok noen endringer fremover og kanskje noen nye innkjøp ;o)







Den største rammen med plakaten i er jeg derimot veldig fornøyd med :o) Fant en lignende plakat på nettet, brukte den som inspirasjon og lagde min egen. Teksten i bakgrunnen er sitater om vennskap, lykke og kjærlighet.







* Marianne *

lørdag 4. februar 2012

Bryllupsplanlegging


Til sommeren er det planlagt bryllup og i dag har jeg, sammen med en god venninne, vært ute å prøvd kjoler for aller første gang. En helt spesiell følelse! Alt ble plutselig så virkelig, på en positiv måte selvsagt :) Så langt står jeg mellom to stykker. Begge i hvitt, men i to forskjellige stiler. Må i tenkeboksen nå ja...

Ellers er lokalet nesten (!) i boks, forlover, fotograf og musikk valgt og invitasjonene påbegynt. "Leker" med tanken på å lage både bryllupskake og blomsterbukett og oppsatser på egenhånd... 
Gaper jeg over for mye tro?






* Marianne *

torsdag 2. februar 2012

Foto

Dag 2. Natten har gått med på mye fundering rundt bloggen. Prøver å finne lure løsninger på hvordan jeg skal få lagt inn foto på en stilfull måte. Har så lyst å få bloggen stilren og klassisk. Finnes utrolig mange flotte og inspirerende blogger rundt om, ja tenk om jeg bare hadde fått til halvparten...

men har nå fått lagt inn noen få bilder under *strikkedilla* da.


* Marianne *








onsdag 1. februar 2012

En liten spire...


Da har jeg hoppet i det, som en av mange, og laget meg en blogg. Å sette seg inn i dette virker greit, men noe tid vil det nok ta før jeg får designet på bloggen slik jeg ønsker :o) Har nok litt å lære her ja... Her inne håper jeg å kunne vise dere litt av min verden, blant annet interessene mine innen interiør og hobby. Og skulle dere lure på noe er det bare å ta kontakt.

Enn så lenge får jeg gjøre så godt jeg kan, målet er i hvertfall at bloggen skal kunne inspirere og glede dere lesere :o)


 
* Marianne *