mandag 27. mai 2013

Detaljer til Lillebror

Da har vi begynt på et nytt oppussingsprosjekt, nærmere bestemt 2.etasje. Meningen var at vi skulle rive en vegg for å rette den ut, men da veggen ble revet åpnet det seg en helt "ny etasje" og nå ser det ut som veggen ikke vil komme opp igjen. Det resulterer i at vårt nåværende klesrom vil bli barnerom, spørsmålet er bare hvem sitt... tenke tenke. Jaja, en del ting må på plass først, som å legge nytt gulv og slette noen vegger. Pappas jobb!

I mellomtiden jobber jeg med små detaljer til det nye barnerommet, uavhengig av hvilke rom det blir. Fargene har jeg i hodet, lyseblått, beige og lysegrønt på detaljene, mens basen blir lys. Selvsagt kunne Lillebror bare overtatt minstens soverom, men det er jo ikke noe moro. Noen endringer må til :)

Her har dere noen bilder av de første små detaljene som skal inn; nye hjemmesydde puter :)




Den øverste puten er putetrekk i str. 40x40cm med glidelås. Stoffene er Tilda design fra Panduro og i ren bomull. Den smale puten er fylt og dekorert med kle-på-knapper, også de fra Panduro. Størrelsen her er 20x40cm.

søndag 12. mai 2013

Da er jeg hjemme igjen etter to dager med intensiv shopping i København! Elsker denne byen!
Vi var kjempeheldige med været, oppholdsvær, noe sol og grei temperatur.  Hotellet vi bodde på het Omena og er et selvbetjeningshotell. Helt ok for en jentetur som dette, samtidig som det også ligger svært sentralt. Er jo egentlig ikke så mye tid som tilbringes på hotellet.

I tillegg til shopping, fikk vi kost oss med lunsj på blant annet Kafe Norden. Kan ikke dra til København uten å ta turen innom der! De har ubeskrivelig god mat og i tillegg får du porsjoner digre som fjell. Denne gangen slo vi på stortromma og bestilte dessert på deling også, rabarbra trivili. Mmmm er alt jeg har å si! Middag ble inntatt på restaurant NamNam, en singaporsk restaurant som har en herlig atmosfære og er tydelig populær. God mat, sterke smaker, men kan anbefales. Ligger på Vesterbro.

Som sagt, for søstrene Sisters er København den ulitimate shoppingbyen! Denne gangen var vi også flinke til å unngå de "ordinære hjemmebutikkene". Jeg hadde bestemt meg for noen ting jeg ønsket å se etter denne gangen og jaggu fant jeg alt jeg ønsket meg, og mere til ;) Det ble nye jakke, et par supersøte ballerinasko, ny klokke og ikke minst tre stk lamper jeg har sett på en stund. Illum boligsenter har det meste! De har utrolig mye fine designartikler og litt er det å spare med tanke på pris også. Det liker vi! Så nå har stuen fått nye lamper, Muuto pendellampe, til vindu og lillebror i magen får den fantastisk søte Car lampen fra Ferm Living. I tillegg klarte jeg ikke gå fra denne herligheten fra Gunnar Flørning Collection!


 
Elefant fra Gunnar Flørning Collection






Nå snøres lommeboken igjen for en liten stund, før sommeren kommer. Men denne turen vil jeg leve lenge på. Tid med beste søsteren i verden er god terapi etter mye jobbing og litt slitsomme måneder.
Takk vennen min!

Ha en fin kveld og kommende uke. Snart er det 17.mai :) 

* Marianne *

mandag 6. mai 2013

Fargepiff


Favorittkroken har fått en liten fargepiff. Herlig med vårlige farger. I disse tider er det fersken som er favorittfargen. Og ingenting er som friske blomster som harmonerer!




 Med ønske om en fin uke til dere alle!

* Marianne *

onsdag 1. mai 2013

Da var plutselig mai her. Favorittmåneden over alle måneder! Love it <3

Onsdag og en inneklemt fridag. Planene var klare. En deilig dag på lekeplassen i byen tenkte vi, men den gang ei. Minsten våknet på natta og det viste seg at han har mest sannsynlig fått en ørebetennelse... Lite søvn på alle sammen, resulterte i en slapp dag i heimen. Minsten var slått ut av feber store deler av formiddagen og det resulterte i litt etterlengtet søvn for mor og far også.

Resten av dagen ble det litt husarbeid, brødbaking og planting av enda flere stemorsblomster. Har vist blitt en liten favoritt på våren de der. Deilig med friske farger, samtidig som de pynter veldig opp til 17.mai. Ikke så lenge til det heller gitt...! Men først skal min egen bursdag feires :)

9.mai, nok en fridag, blir det familieselskap for meg og svigermor som har bursdag dagen etter, før søstern og jeg tar turen til København! <3 Gleder oss!! Sister sisters på tur! En herlig tradisjon har det blitt. Tror ikke jeg har gledet meg så mye til noe på lenge. København er bare en helt fantastisk koselig by!

Tiltross for en litt tung start, har vi masse å glede oss til fremover! 
Håper mai blir fantastisk fin for dere alle! 


* Marianne *