mandag 16. september 2013

Nye varer i Epla-butikken

Da er det dukket opp to nye varer i Epla-butikken min. Kan jo ikke bare ha tøfler som passer til gutter!

Sjekk ut disse søte prinsessetøflene, et par i rosa med grå hjerteknapper og et par i grått med nydelige rosa hjerteknapper på ankelremmen. De rosa er strikket i 100% baby merinoull og de grå i den fineste alpakka. Begge er i str. 1-3 mnd (fotlengde ca 9cm)







Til butikken? Trykk HER :)


* Marianne *

fredag 13. september 2013

Hjemmelaget uro

Husker dere bildet fra tidligere i uken? Bilde med stjernene og skyen. Nå kan jeg røpe hva det er.

En hjemmelaget uro!





Er bare såå fornøyd med resultatet. Syns den passet perfekt over den nyeste gaven fra svigers, lekegrind som i starten skal fungere som et kosested for "lillebror" <3 Her passer også de to hjemmelagde putene veldig godt, samt den herlige pingvinputen fra By Nord. Til oppheng har jeg brukt trollhassel og stjernene er sydd i bomullstoffer fylt med vatt. Til dekor har jeg brukt knapper, samt strikket en liten lapp i ullgarn. Fargetonene er lyse, det går i lyseblått, lysegrått, beige og offwhite. Må innrømme at fargetonene kanskje er mer etter mors ønske enn hva en liten baby vil inspireres mest av, men de første månedene får det bare være ;0)

Må innrømme at jeg har hentet litt inspirasjon fra bloggen "Kjerstis lykke" Men det er vel lov det ;0)







Nå er det bare en uke igjen til termin, og som nevnt tidligere går dagene sakte når man venter på noe så stort! Rart å tenke på at man snart blir mamma til to! Lurer på hvordan minsten vil takle det å bli storebror... Uansett, nå er vi alle veldig klare for å møte "lillebror"

Ha en strålende helg folkens!
Vi venter i spenning for hver dag som går...

* Marianne *





torsdag 12. september 2013

Da har jeg åpnet Eplabutikk på nett <3 Spennende, men også litt skummelt... 




Her kan dere kjøpe produkter jeg legger ut fortløpende, eller bestille produkter hvis det er noe dere ønsker spesielt. Har allerede fått solgt et par babytøfler! Litt stolt følelse :0) Enn så lenge er det ikke så mye som ligger der, men håper å få produsert og lagt ut mer ganske raskt. Babysettene som dere finner her inne på bloggen er selvfølgelig mulig å bestille fremdeles. Merker at dagene er kjøligere nå så snart må lua på ;0) Settene er jo også fine som barselgaver, men bestill gjerne i litt god tid så jeg rekker å bli ferdig. Settet til "lillebror" ligger klart her i hvertfall.

Linken til butikken finner du HER, og på høyre side under "Min profil" i bloggen. Ta en titt da vel! :0) og del gjerne videre.



Pakke til min første Eplakunde :0)



Nyt dagen, helgen nærmer seg. 

* Marianne *

tirsdag 10. september 2013

Til "lillebror"

Lange ventedager gjør at jeg nå har mulighet til å lage flere produkter jeg har tenkt på en stund. Og i dag har jeg begynt på enda et nytt prosjekt til "lillebror". Viktig å ha flere ting å holde på med på en gang, må jo ikke gå lei. Vil ikke røpe hva det er enda, men kanskje noen kan gjette det? :0) 

Følg med, flere bilder kommer etterhvert! ;O) 



                       * Marianne *

fredag 6. september 2013

Varme føtter når høsten nærmer seg


Høsten nærmer seg, og for de aller minste er det superdeilig å ha noe godt å varmt på føttene. Disse tøflene er strikket i 100% alpakka og varmer godt. Noen som ønsker seg et par? :) Nå i denne ventetiden er det godt å ha noe å holde på med ;) 

85,- pr. par + porto.
For bestilling send en melding her eller på facebooksiden min "Mariannes lille drøm"
Kom med fargeønske. Knappeutvalget ser du under. For riktig størrelse, mål fotlengde på den lille. Strikkes fortløpende.








søndag 1. september 2013

September, ventetid...


Da er vi kommet til september og sommeren er på hel... Sola og varmen kommer til å bli sterkt savnet, men vi har heldigvis mange spennende ting å se frem til. Ikke minst nærmer termindatoen seg og ventetiden er snart over. Gjett om vi gleder oss til å møte "lillebror" nå! "Bare" tre uker igjen... Permisjonstiden skal nytes med små mammaprosjekter!

I tillegg er vi nå straks ferdig med oppussingen av andre etasje. All ære til en superhandy ektemann! Det som bare skulle bli et lite oppussingsprosjekt ble som tidligere nevn noe mer omfattende, men jeg er helt overbevist om at vi har tatt det riktige valget. En ekstra stue oppe kommer til å bli helt perfekt!

Nå har vi også kommet så langt at møbler er bestilt og jeg kan endelig se for meg hvordan sluttresultatet vil bli. Glede! Bare å komme seg gjennom ventetiden på de også  ;) To uker er heldigvis ikke så lenge.

Viser dere i kveld noen glimt fra resultatet så langt og en liten inspirasjonscollage med møbler som vents. Enjoy!



Nytt gulv er lagt, veggene er malt i fargen "Morgendis", nye lister er på plass og vinduskarmene har også fått et nytt strøk med maling.


Bord fra Riviera Maison, Kivik sovesofa og puff fra IKEA, Birkeland kommode fra Ikea, puter fra Bastion Collection, New York lamper fra Perfekt Home.


Ha en fin kveld!

* Marianne *